O propunere F.O.R.I adresată întregii comunități românești din Italia

În lumina interesului întregii noastre comunități de români din Italia, pentru armonizarea vieții culturale românești și participarea la viața culturala multietnică și cea italiană, departamentul cultural al F.O.R.I vă propune următoarele:


Asociațiile, grupurile artistice, școlile românești, artiștii, profesioniștii, oamenii care sunt implicați în viața comunitară și care întreprind acțiuni, spectacole, târguri, expoziții, adunări culturale, cursuri, serate culturale, lansări de carte și alte activități, să ne trimită programul lor din timp în vederea mediatizării și a lărgii astfel a numărului de participanți, totodată, să creăm împreună un tablou periodic al întregii vieți culturale, evitând pe cât posibil intercalarea evenimentelor în aceeași zi. Ceea ce noi am realizat deja, în parte, se află publicat aici.


Sunt rugați să trimită intențiile și planurilor lor de activitate membrii F.O.R.I dar și oricine dorește, fără nicio discriminare… care poate nici nu au auzit până acum de existența F.O.R.I – nu facem nicio forma de împărțire a comunității pe niciun criteriu. Orice român din Italia este parte din comunitate.


Trimiteți opinii, propuneri, idei, critice, reclamații, gânduri și aspirații, pe lângă planurile activităților pe care vi le-ați propus, pentru a realiza împreună dialogul direct și funcțional. Adresa de email este:    [email protected]


 

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Torna in alto