Asociația Italo-Română DANUBIO Trieste vă invită la un nou club de carte pentru și despre România

Asociația Italo-Română DANUBIO vă invită la un nou club de carte pentru și despre România. Prin intermediul cărții “Lungo la via incantata” (Along the Enchanted Way – A Story of Love and Life in Romania) de William Blacker, care poate  fi citită atât in traducerea sa în italiană cât și în original în limba engleză, ne propunem să explorăm țara noastră și să ne conectăm cu ea într-un mod autentic. Aduceți zâmbete, prietenie și umor și cartea citită cu voi!

Detalii:
CÂND: marți 29 octombrie, 6.30pm
UNDE: Întâlnirea va avea loc la Caffè dei Libri, via San Lazzaro 17, Trieste.
CONFIRMARE: până luni, 28 octombrie la 0039 3755944844 (Smărăndiţa) sau email: [email protected]
DE UNDE IAU CARTEA: se găsește în limba italiană la multe biblioteci din Trieste, din Muggia şi din regiune, de ex.: Bib. Hortis, Crise etc. Pentru membrii Danubio avem copii în format electronic şi tradiţionala carte, dorim să ăncepem o Bibliotecă ROMÂNEASCĂ. Cartea se găseşte și pe Amazon, cu livrare în două zile, atât in IT cât şi în EN.

ÎMI POT ADUCE PRIETENII: trebuie, aşa le povestim cât de frumoasă este ţara noastră! Clubul este gratuit şi deschis tuturor! Chiar și celor din România, sau din alte țări: vom avea un computer cu noi, vă puteți conecta cu noi în modalitate video conferință prin Skype. Screți-ne pentru Skype ID!

MAI FACEȚI ÎNTÂLNIRI CU ALTE CĂRȚI ȘI AUTORI: Pentru asta avem nevoie de voi, voluntarii Danubio, propuneţi cărţi, autori şi domenii de interes pentru cititori şi vom continua!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Torna in alto